Sommerhusudlejning

VELKOMMEN TIL ORØ ISEFJORDENS PERLE

SOMMERHUSUDLEJNING PÅ ORØ

Trods øens beskedne størrelse har Orø et væld af attraktive sommerhuse til udlejning og til salg. Flyt familien til Orø for et par dage, en uge eller måske længere og nyd øens herligheder.

ORØ BOLIGER

Orø Boliger tilbyder husudlejning til din ferie (eller længere) forskellige steder på øen. Leje kan inkludere græsslåning og rengøring så din tid i huset bliver afslappet og problemfri.

BØGEBAKKEN 8

Bøgebakken er placeret for enden af Østre Strandvej, der er ingen gennemkørselstrafik,50 m fra marker og 200 m fra Isefjorden. 131 m2 - 4 værelser og en hems på 30 m2.

PRIVAT SOMMERHUSUDLEJNING

Få overblikket over udbuddet af Orøs private sommerhusudlejning med Campaya som samler alle udlejningsannoncer på tværs af de forskellige udlejningsbureauer.

PLANTAGEVEJ 17

Stort, flot og meget velholdt sommerhus som ligger på en fredelig vej stort set uden trafik, tæt på skoven og kun 500 m fra vandet og ingen forstyrrende elektronik.

ORØ PÅ AIRBNB

Flere og flere sommerhusejere på Orø benytter sig af den populære udlejningstjeneste AIRBNB. På denne hjemmeside finder du en god håndfuld hyggelige sommerhuse på Orø


Siden er udgivet af: Orøkontor - Turisthuset - Orø Havn - 4305 Orø - Tlf: 61 73 08 70 - info@oroe.dk